Barbecue


(Prijzen kunnen afwijken i.v.m. gewichtsindicaties.)



Gelieve 3 dagen van te voren bestellen om teleurstellingen te voorkomen.


Tips voor een geslaagde barbecue

De barbecuetijd is een tijd van gezelligheid en creatief tafelen. Maar houdt de veiligheid in acht. Er gebeuren jaarlijks te veel ongelukken rondom het barbecuen door onachtzaamheid.

  • Laat de barbecue nooit onbeheerd achter, zeker niet met kinderen in de buurt.
  • Houdt een emmer zand of aluminiumfolie bij de hand om eventueel open vuur te doven.
  • Zet een emmer water in de buurt om eventuele verbrandingen direct af te koelen.
  • Een aanwezige gasfles uit de volle zon houden.
  • Houtskoolbarbecues aansteken met aanmaakblokjes of aanmaakvloeistof. Gebruik in geen geval spiritus.
  • Gooi de restkolen niet dezelfde avond in de afvalcontainer.
  • Pas op voor loshangende kledingstukken.
  • Neem uw tijd. Laat het vlees goed garen.
  • Gebruik het juiste barbecuegereedschap.
  • Weet gezelligheid en drank goed te combineren.
Gildenieuws

Openingstijden

MaandagMa t/m
DinsdagDi 8.00 t/m 18.00 uur
WoensdagWo 8.00 t/m 18.00 uur
DonderdagDo 8.00 t/m 18.00 uur
VrijdagVr 8.00 t/m 18.00 uur
ZaterdagZa 7.30 t/m 16.00 uur
ZondagZo t/m
Vandaag
15.6°C
lichte regenbui
Wind: wnw 2 m/sec
donderdag
20°C
vrijdag
19°C