Contact

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn staan wij open voor uw reactie. Heeft u vragen, opmerkingen, wensen of suggesties? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdag8.00 t/m 18.00 uur
Woensdag8.00 t/m 18.00 uur
Donderdag8.00 t/m 18.00 uur
Vrijdag8.00 t/m 18.00 uur
Zaterdag7.30 t/m 16.00 uur
Zondaggesloten


Route

Komende vanuit Utrecht/ Houten:

U rijdt over de Laaggravenseweg. Na de Nieuwegeinsebrug gaat de Laaggravenseweg over in de Plettenburgsebaan. Deze rijdt u uit tot de driesprong, daar gaat u linksaf de 's Gravenhoutseweg in. U rijdt dan in zuidelijke richting, met de trambaan rechts van u. Na ca. 1 km gaat u rechtsaf de Henri Dunantlaan in. Aan het einde van de straat staat u voor het Merwedekanaal en rechts van de kruising vindt u onze slagerij.
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid tegenover de slagerij.

Komende vanaf de A27

U neemt de afrit Nieuwegein (afrit 27). Aan het eind van de afrit gaat u rechtsaf de Kloosterweg in. U passeert de Princes Beatrixsluis en vervolgt de weg. Deze heet nu de Weg Van De Binnenvaart. De Weg Van De Binnenvaart gaat over in de Ambachtsweg en vervolgens over in de Graaf Frorisweg. Eind van de weg linksaf de 's Gravenhoutseweg in. Bij het verkeerslicht gaat u linksaf. Dit is de Henri Dunantlaan. Aan het einde van de straat staat u voor het Merwedekanaal en rechts van de kruising vindt u onze slagerij.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid tegenover de slagerij.


Bezoekadres:

Handelskade 66
Nieuwegein

Overige contactinformatie:

telefoon:030-6062381
e-mail:slagerijkoekman@hetnet.nl
fax:030-6061462

Kaart: