Over ons

Al sinds 1929 is Gildeslager Koekman gevestigd in Nieuwegein. Vanaf zijn 16e jaar hielp Gerard Koekman zijn vader Kees in de slagerij en vanaf 1980 namen Gerard en zijn vrouw Ria de slagerij over. De laatste jaren kreeg Gerard steeds meer rugklachten en moest hij het rustiger aan gaan doen. Hij besloot de slagerij te koop te zetten en al snel was de koop rond.
Edwin van de Beek meldde zich, verkocht zijn slagerij in Wilnis en besloot in Vreeswijk voor een nieuwe uitdaging te gaan. Op 12 maart 2012 was de overdracht. De naam van de slagerij blijft hetzelfde en de vertrouwde gezichten van het team in de slagerij ook. Ook de ruime keuze kant-en-klare maaltijden zullen op de exacte wijze worden aangeboden. Daarnaast zal Edwin natuurlijk met nieuwe producten komen die hij zelf heeft gemaakt.

Onze slagerij is altijd volop in beweging en gaat met de tijd mee. Wij zijn voortdurend bezig met kwaliteitsverbetering en specialisatie in diverse producten.

Uit eigen worstmakerij komen de heerlijkste worsten en vleeswaren. Slagerij Koekman neemt regelmatig deel aan landelijke wedstrijden met eigengemaakte producten. Diverse worsten en vleeswaren zijn al met zilver en goud bekroond.

Slagerij Koekman levert gegarandeerd kwaliteitsvlees. Malsheid, fijne structuur en beslist niet te vet zijn de voorwaarden waaraan het vlees moet voldoen. Tevens is de rijpheid van het vlees belangrijk, dit vindt u terug in de smaak van het vlees.

De laatste jaren is het vak van traiteur steeds meer in opkomst. Door tijdgebrek kiezen steeds meer mensen voor kookgemak. Wij voorzien dan ook in een ruime variatie van kant-en-klare maaltijden. Ook hebben wij diepvriespakketten die op bestelling verkrijgbaar zijn.

Voor een gezellige avond bieden wij heerlijke saladeschotels of hapjesschalen. Een van onze werknemers heeft daarin zich gespecialiseerd. Zijn schalen zijn een lust voor het oog.


Leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf voor het opleiden van vakmensen.
Samen met SVO leiden wij met veel plezier leiden wij (jonge) mensen op in de verssector.
SVO zorgt voor de theoretische opleiding en wij voor de praktijk.
 


Gildenieuws

Openingstijden

MaandagMa t/m
DinsdagDi 8.00 t/m 18.00 uur
WoensdagWo 8.00 t/m 18.00 uur
DonderdagDo 8.00 t/m 18.00 uur
VrijdagVr 8.00 t/m 18.00 uur
ZaterdagZa 7.30 t/m 16.00 uur
ZondagZo t/m
Vandaag
15.6°C
lichte regenbui
Wind: wnw 2 m/sec
donderdag
20°C
vrijdag
19°C