Slagerij Gelderblom Koekman Nieuwegein

Slagerij Gelderblom Koekman Nieuwegein

Worstmakerij van slagerij gelderblom koekman nieuwegein

Bij binnenkomst in een van de Gelderblom slagerijen valt meteen op dat er iets bijzonders aan de hand is. De geur van vers vlees en de aanblik van ambachtelijke producten in de vitrines doen je watertanden. De producten uit onze ambachtelijke worstmakerij zijn beroemd om hun smaak en kwaliteit. Van de smakelijke achterham tot de gerookte kipfilet en de befaamde worstsoorten, hier proef je ambacht in elke hap.

In de moderne worstmakerij, die recentelijk is verhuisd naar een nieuwe locatie, wordt gebruik gemaakt van geavanceerde apparatuur die de ambachtelijke werkwijze optimaliseert. Deze combinatie van traditie en innovatie draagt bij aan de hoge kwaliteit en smaak van de producten. Daarnaast helpt de unieke werkwijze van één centrale worstmakerij om de CO2-uitstoot te minimaliseren, wat bijdraagt aan een duurzamer productieproces. 


​​​​​​​

Uitgebreid assortiment

Met acht verschillende soorten grillworsten, waaronder naturel, naturel met kaas, kip, kip met kaas, sambal kaas, bami, saté en Spaanse grillworst, is er voor iedereen iets te kiezen. Maar de grillworst is niet het enige waar klanten voor terugkomen. Ook de diverse ham soorten, zoals de ambachtelijk gemaakte achterham, zijn geliefd. Wekelijks worden er duizenden kilo’s worst en vleeswaren gemaakt, wat getuigt van de immense populariteit.

Onze leverworst wordt hier gemaakt volgens een geheim recept. Andere producten die een podium verdienen zijn de gegrilde gehaktproducten, rookworst, BBQ-worst en de gebraden gehaktballen en spareribs. Deze producten zijn onmisbaar voor de slagerijen van Gelderblom en mogen niet ontbreken in het assortiment.

Innovatie en ontwikkeling

Ook in onze worstmakerij is men continu bezig met innovatie. De slagers delen hun kennis met de worstmakerij om zo tot een optimaal kwaliteitsniveau te komen. De afgelopen jaren zijn er veel ontwikkelingen geweest op het gebied van zoutreductie en worden er meer natuurlijke ingrediënten toegevoegd om de kwaliteit te verbeteren en bij te dragen aan een gezonder product. We gaan u in de toekomst zeker verrassen met nieuwe producten uit onze eigen worstmakerij. 

Vakmanschap en passie

Wat de producten van Gelderblom zo bijzonder maakt, is de passie en het vakmanschap dat in elke stap van het proces zit. Het smaakt wat onze worstmaker maakt! Onze kracht is ons ambacht! De unieke recepturen en exclusieve samenstellingen maken dat de producten van Gelderblom zich onderscheiden in kwaliteit en smaak.
Voor meer informatie over de ambachtelijke worstmakerij en de heerlijke producten, bezoek je onze winkels. Laat je verleiden door de authentieke smaken en ontdek waarom zoveel klanten keer op keer kiezen voor de producten van Gelderblom.


​​​​​​​

De ambachtelijke aanpak

Al ruim dertig jaar hebben de Gelderblom slagers hun eigen ambachtelijke worstmakerij waar tal van producten op traditionele wijze worden gemaakt. De unieke samenstelling van goed vlees en specifieke ingrediënten zorgt voor een hoogwaardig product. De worstmakers werken met geheime recepturen die generaties lang zijn doorgegeven en verfijnd.

pijlers van gelderblom

Unieke ambachtelijke worstmakerij sinds 1994

Geheime recepturen en exclusief assortiment

Specialist in acht soorten grillworst

Specialistische seizoensproducten

Onderscheidend in kwaliteit en smaak

herfst assortiment uit eigen worstmakerij

In de koudere maanden van het jaar verlangen we weer naar voedzame maaltijden en soepen met de daarbij behorende speksoorten, rookworsten en speksoorten.

specialiteiten


Heerlijk bij zuurkool of andere stevige maaltijden.

  • Eisbein
  • Bakbloedworst
  • Kaantjes
  • Pekelspek


balkenbrij

Onze balkenbrij is een specialiteit waar wij trots op zijn. Zo is onze balkenbrij bekroond met het maximale aantal punten.
De balkenbrij komt uit eigen keuken en wordt gemaakt van o.a. boekweitmeel, bouillon, en vlees volgens een recept uit grootvaders tijd.

Na even om en om bakken is de balkenbrij heerlijk voor op brood met eventueel suiker of stroop. Maar ook als tussendoortje een heerlijk product.

Speksoorten

Wij leveren een ruim assortiment aan spek. Vooral in stamppotten is spek een heerlijke toevoeging.

  •     Mager rookspek; aan één stuk of in dobbelsteentjes
  •     Vet gerookt spek; aan één stuk of in dobbelsteentjes
  •     Vet gerookt spek met zwoerd
  •     Zuurkoolspek
  •     Zeeuws spek
  •     Katenspek
  •     Katenspek met mosterd
  •     Gegrild spek
  •     Pekelspek

Rookworst

Onze rookworsten komen uit eigen worstmakerij. Hier worden de worsten bereidt uit verse grondstoffen en specerijen. De worsten worden daarna op ambachtelijke wijze gerookt.
Deze bereidingswijze vind je terug in de kwaliteit en de smaak van onze rookworsten.
Onze rookworsten zijn ook gaar verkrijgbaar en zijn dan vacuüm verpakt.

  •     Grove rookworst
  •     Fijne rookworst
  •     Runderrookworst

De rookworsten zijn ca 250 gram.

↑ naar boven


slagerij gelderblom koekman Nieuwegein

Openingstijden

maandag

10:00 - 18:00 uur

di - vr

08:00 - 18:00 uur

zaterdag

07:30 - 16:00 uur

zondag

gesloten