Slagerij Gelderblom Koekman Nieuwegein |
Prijzen kunnen afwijken i.v.m. gewichtindicaties.
Gelieve 3 dagen van te voren bestellen om teleurstellingen te voorkomen.
Cote de boeuf is een mals en zeer smaakvol stuk vlees van het rund.
Omdat het vlees van zichzelf al smaak genoeg heeft, vraagt het niet om een uitgebreide marinering: met een beetje kruiden is het ribstuk op z'n lekkerst! Even op de barbecue grillen en u kunt aan tafel! Combineer met een heerlijk glas rode wijn en uw avond kan niet meer stuk.
Rundvlees | |
amerikaanse hamburger |
1 stuk € 2,15 |
vleeslolly kebab |
1 stuk € 0,90 |
biefstukspies |
100 gram € 4,25 |
entrecote |
100 gram € 3,99 |
gem. biefstukbrochette |
100 gram € 3,69 |
Kip | |
satestokje |
1 stuk € 1,35 |
shaslick |
1 stuk € 2,75 |
hawaispies |
1 stuk € 2,75 |
spaanse spies met zontomaat |
1 stuk € 2,85 |
thaise spies |
1 stuk € 2,85 |
reuze kipsate (gaar) |
1 stuk € 1,95 |
kip op stok pesto of hot |
1 stuk € 2,75 |
drumstick (gaar) |
100 gram € 1,75 |
Varkensvlees | |
golf stick |
1 stuk € 2,35 |
hamburger (gaar) |
1 stuk € 1,50 |
barbecueworst (gaar) |
100 gram € 1,85 |
gekruid filetlapje |
100 gram € 1,95 |
karbonade (gaar) |
100 gram € 2,55 |
gekruid speklapje |
100 gram € 1,75 |
gem. speklapje |
100 gram € 1,75 |
spareribs (gaar) |
100 gram € 2,35 |
varkenshaassate |
100 gram € 2,65 |
Kalkoen | |
gem. kalkoenspies |
100 gram € 1,89 |
Shoarma kalkoenspies |
100 gram € 1,89 |
argentina kalkoenspies |
100 gram € 1,89 |
Lamsvlees | |
lamsspies |
100 gram € 3,69 |
lamskotelet |
100 gram € 3,25 |
gem. lamskotelet |
100 gram € 3,25 |
Vis | |
scampi brochette |
1 stuk € 3,25 |
Vis | |
hamburger |
1 stuk € 2,35 |
gevulde groenteschijf |
1 stuk € 2,35 |
gevulde javaanse schijf |
1 stuk € 2,35 |
shaslick |
1 stuk € 2,35 |
schnitzel |
1 stuk € 2,35 |
fackeltortilla |
1 stuk € 2,85 |
Sauzen | |
satesaus |
100 gram € 1,50 |
knoflooksaus |
100 gram € 1,55 |
whiskysaus |
100 gram € 1,55 |
zigeunersaus |
100 gram € 1,55 |
tzatzikisaus |
100 gram € 1,55 |
Salade | |
koekmansalade |
100 gram € 1,55 |
russisch eisalade |
100 gram € 1,59 |
aardappelsalade |
100 gram € 1,10 |
beenhamsalade |
100 gram € 1,99 |
barbecuesalade |
100 gram € 1,55 |
pasta-kipsalade |
100 gram € 1,99 |
Materialen | |
House of charcoal briketten |
4 kilo € 10,95 |
briketten |
10 kilo € 15,00 |
aanmaakblokjes |
1 stuk € 1,25 |
gasverbruik per barbecue |
€ 20,00 |
borg per tang |
€ 5,00 |
schoonmaakkosten per gasbarbecue |
€ 15,00 |
Wij hebben al een aantal pakketten voor jou samengesteld. Uiteraard kunt je ook eigen pakketten samenstellen. In thema, grote groepen, exclusief, et cetera... Alles is mogelijk. Vraag om advies in de winkel.
Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij bij grote groepen tijdig te bestellen.
Alle pakketten zijn compleet, hoog op smaak en worden op bestelling vers gemaakt.
Kies een van de pakketten.
Dit pakket is ook los per persoon te verkrijgen voor € 15,95 p.p. (zonder koeltas).
Zin in spareribs? Maak ze lekker zelf met onze kwaliteit, royaal bevleesde rauwe spareribs!
Zelf maken volgens de 3-2-1 methode? Kom naar een van onze winkels en vraag uw slager naar de instructie!
Of kies voor een van de smaken gegaarde spareribs.
Gegaarde spareribs met zoete ketjapmarinade
Gegaarde spareribs met een zoet pittige marinade
Gegaarde spareribs met een Japanse marinade
Onze BBQ pakketten zijn lekker compleet en heerlijk voor uren BBQ plezier. Maar je kunt natuurlijk ook van kwaliteit vleesproducten een lekker gerechtje maken. Laat je inspireren door een van de recepten.
De smaak van de Black Angus burger is al zo goed dat hij weinig nodig heeft. Met dit recept maak je een twist op de klassieke cheeseburger. Door de brie krijg je net een wat luxer broodje hamburger. De ingelegde rode ui maakt het lekker fris.
De rokerige smaak van gegrilde bavettespies gaat goed samen met de pittige gremolata. De groenten geven extra bite aan de spiesen. Het is een zeer eenvoudig gerecht om te maken, maar wel één met maximale smaak!
Een heerlijk, spicy gerecht dat lekker zomers oogt. Deze soft tortilla's vul je met gegrilde flat iron steak met een Mexicaanse rub en lekkere maïssalade. De jalapeño mayonaise maakt het helemaal af!
Deze varkenshaas brochette met gepofte aardappel en champignonroomsaus is een recept wanneer je eens wilt uitpakken met weinig moeite. Een groot deel van dit gerecht bereid je op de barbecue! Als je een skilletpan hebt, kun je de champignonsaus zelf ook op de barbecue bereiden. Het is een eenvoudig gerecht waarbij klassieke smaken samenkomen in een heerlijke maaltijden.
Handelskade 66, 3434 BE Nieuwegein |
|
maandag |
10:00 - 18:00 uur |
di - vr |
08:00 - 18:00 uur |
zaterdag |
07:30 - 16:00 uur |
zondag |
gesloten |
Aanmelden voor de nieuwsbrief → | |
Bestel online |
|
Volg ons online |