Slagerij Gelderblom Koekman Nieuwegein

Slagerij Gelderblom Koekman Nieuwegein

over slagerij gelderblom koekman nieuwegein

Edwin: "Slager of kok: tegenwoordig ben je in het slagersvak allebei!"

Edwin van de Beek is al sinds 2003 zelfstandig ondernemer en begon dat jaar zijn eigen slagerij in Wilnis onder de vlag van de Gelderblomgroep. 


“Mijn passie is ontstaan toen ik met mijn moeder in Amersfoort als klein jongetje meeging naar de slagerij om boodschappen te doen. Dat vond ik zo fascinerend dat ik toen zei: ‘Ik word slager of kok.’ Tegenwoordig ben je in het slagersvak allebei”, zegt Edwin.

 
“nze eigengemaakte grillworst waarbij we al drie keer bij de top 10 van Nederland hebben gezeten"
 

Na bijna tien jaar met veel plezier zijn slagerij in Wilnis te hebben gerund, was Edwin toe aan een nieuwe uitdaging. Op 12 maart 2022 viert hij zijn tienjarig jubileum als eigenaar van Slagerij Koekman en lanceert hij de nieuwe naam: Gelderblom Koekman Nieuwegein. “Namens mij en het gehele team dank ik u voor het vertrouwen en de klandizie van de afgelopen jaren. Wij hopen u nog vele jaren te mogen verwelkomen in onze vernieuwde slagerij”, aldus Edwin. De keuze om zich bij de Gelderblom organisatie aan te sluiten was voor Edwin vanzelfsprekend. “Twintig jaar geleden wilde ik graag voor mezelf beginnen. Ik was aan het oriënteren en toen kwam Jan Gelderblom op mijn pad. Zijn concept van de Gelderblom groep sprak mij wel aan. De organisatie is kleinschalig, de Gelderblom ondernemers zijn geen concurrenten maar collega’s”, legt Edwin uit.

 
"Je moet je steeds meer specialiseren en onderscheiden, en inspelen op de veranderde behoeften van de consument. Dat maakt het slagersvak uitdagend en mooi." 

 Een absolute aanrader in zijn slagerij is de eigengemaakte grillworst. “Onze eigengemaakte grillworst waarbij we al drie keer bij de top 10 van Nederland hebben gezeten”, zegt Edwin trots. Daarnaast zijn de zelfgemaakte maaltijden een specialiteit, vooral de Siepeltjespot. “Hiermee zijn we vorig jaar landskampioen geworden”, voegt hij toe. Terugkijkend op zijn carrière merkt Edwin op: “In de 38 jaar dat ik slager ben merk ik wel dat er een hoop is veranderd. Het verwerken van hele runderen en halve varkens gaat steeds verder naar de achtergrond. En de laatste tijd neemt de vraag naar traiteur en kant-en-klare maaltijden toe. Je moet je steeds meer specialiseren en onderscheiden, en inspelen op de veranderde behoeften van de consument. Dat maakt het slagersvak uitdagend en mooi.” Met zijn passie en toewijding nodigt Edwin iedereen uit om de vernieuwde slagerij in Nieuwegein te bezoeken. Bezoek Gelderblom Koekman Nieuwegein en ervaar de ambachtelijke kwaliteit en service die Edwin en zijn team dagelijks bieden.

 

ons keurmerk op het vlees
garandeert de goede kwaliteit
die je van gelderblom kent

gelderbloms
maaltijden

In onze slagerij bieden wij een vers en breed assortiment maaltijden. Van Hollandse stamppot tot een Oosterse kip­schotel of een Winterse Hachee. Vers bereid met goede ingrediënten voor een complete en smakelijke maaltijd. Gewenste porties in passende verpakking met een goed bereidingsadvies. Proef het verschil, en geniet van de maaltijden van Gelderblom!

gelderbloms
vlees

Vlees is onze kracht. We zijn continu bezig om het beste vlees te selecteren voor in onze winkels. Vers, Verantwoord en Vooral lekker. Onze gehakt­producten worden dagvers gemaakt, voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van de vet/vlees verhouding en behoren tot onze absolute top­producten. Van echt mager rundergehakt, verse tartaar en halfomgehakt voor een ouderwets balletje gehakt Last but not least: Onze Biefstuk behoort tot de absolute top. Van boterzachte kogelbiefstuk, tot biefstuk van de haas… dagvers gesneden op het door uw gewenste gewicht.

gelderbloms
specials

Als Gelderblom slagers zijn we continu in beweging om u dagelijks te verrassen met nieuwe en lekkere vleesspecialiteiten. Denk eens aan een Carpaccio­steak, Italiaanse Kipfilet of een Ovenschaaltje van Varkenshaas, brie en honing. Op elke assortiments­gebied bieden we specialiteiten die u alleen bij een Gelderblom slager vindt. Crispy Grillspek, Wraps of een toastsalade van Gerookte kipfilet? Maak kennis met onze Quality specials en wordt fan van dit exclusieve assortiment.

gelderbloms
​​​​​​​vleeswaren

Onze vleeswaren zijn grotendeels afkomstig uit eigen worstmakerij. Deze worstmakerij maakt am­bachtelijke vleeswaren op hoog niveau op basis van geheime recepturen speciaal voor uw Gelderblom slager. Tot dit assortiment behoren diverse ham soorten, verse worst, saucijzen en gebraden gehakt, rook­vlees en een tal van seizoens producten zoals Rookworst, BBQ-worst.

slagerij gelderblom koekman Nieuwegein

Openingstijden

maandag

10:00 - 18:00 uur

di - vr

08:00 - 18:00 uur

zaterdag

07:30 - 16:00 uur

zondag

gesloten