Gildeslager Koekman in Nieuwegein valt wederom in de prijzen!

Persbericht, januari 2014

Tijdens de jaarbijeenkomst van Het Worstmakersgilde op 20 januari jl. in Hotel van der Valk in Vianen heeft Gildeslager Koekman 4 producten met Goud bekroond zien worden. Het betreft de producten Rookworst, Rookvlees, Balkenbrij en Grillworst. De prijzen werden door Epke Zonderland overhandigd. Vele collega's en vakgenoten waren hierbij aanwezig.

Vakman

Zoals het een vakman betaamt, geeft Edwin van de Beek van Slagerij Koekman de exacte receptuur van zijn producten niet prijs! "Wij gebruiken nog steeds de recepten van opa Koekman." Wel benadrukt hij dat men in de worstmakerij uiterst zorgvuldig te werk gaat. Zo is de worstmakerij ingericht volgens alle moderne eisen op het gebied van voedselveilidheid. Verder verwerkt men uitsluitend kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, kruiden en specerijen. "Veel van onze producten zijn glutenvrij."

Nieuwsgierig geworden?

Wij nodigen u uit om de bekroonde producten in de winkel te komen proeven om uw eigen oordeel te geven over ons met goud bekroonde rookworst, rookvlees, balkenbrij en grillworst.

Gildenieuws

Openingstijden

MaandagMa t/m
DinsdagDi 8.00 t/m 18.00 uur
WoensdagWo 8.00 t/m 18.00 uur
DonderdagDo 8.00 t/m 18.00 uur
VrijdagVr 8.00 t/m 18.00 uur
ZaterdagZa 7.30 t/m 16.00 uur
ZondagZo t/m
Vandaag
15.6°C
lichte regenbui
Wind: wnw 2 m/sec
donderdag
20°C
vrijdag
19°C