NieuwsEervolle vermelding Grote Grillworsttest 2016 voor Gildeslager Koekman

Gildeslager Koekman uit Nieuwegein heeft een eervolle vermelding ontvangen in de Grote Grillworsttest 2016. Op 16 februari kreeg slager Edwin Van de Beek zijn oorkonde uitgereikt door chefkok Pierre Wind in de Glazen Ruimte in Maarssen. “Een super smakelijk product. De kruiden komen perfect tot z’n recht!”, zei de jury over de grillworst van Gildeslager Koekman. “Super trots zijn we om bij deze eerste deelname meteen in de finale terecht te komen. Vooral met zoveel inzendingen!”, zei slager Edwin.
Lees meer >>


Gouden oorkondes

Onze producten worden regelmatig gekeurd op smaak, samenstelling, kleur, etc. door Het Worstmakersgilde. Onlangs zijn onze tonijnsalade, bacon, rode koolschotel en achterham bekroond met een gouden oorkonde. Dit kenmerkt de kwaliteit van onze producten.
Lees meer >>


Persbericht Gouden bekroningen

Tijdens de jaarbijeenkomst van Het Worstmakersgilde op 20 januari 2014 in Hotel van der Valk in Vianen heeft Gildeslager Koekman 4 producten met Goud bekroond zien worden.
Lees meer >>


Oudste slagerij van Nieuwegein

Slagerij Koekman bestaat dit jaar vijfentachtig jaar en is daarmee de oudste ambachtelijke slagerij van Nieuwegein. In de afgelopen 85 jaar is er veel gebeurd in het Vreeswijkse, waardoor de middenstand het niet altijd even gemakkelijk had. Door besluiten van overheid en gemeente, zoals de komst van de Beatrixsluis en het afsluiten van de Handelskade, hebben veel zaken het niet gered.
Lees meer >>


De slagers van Koekman winnen goud op goud

Slagerij Koekman: Voor veel mensen in Vreeswijk is dit een gewaardeerde slagerij. In 1929 nam grootvader Koekman de toen bestaande slagerij aan de Handelskade 66 over.
Lees meer >>


Gildenieuws

Openingstijden

MaandagMa t/m
DinsdagDi 8.00 t/m 18.00 uur
WoensdagWo 8.00 t/m 18.00 uur
DonderdagDo 8.00 t/m 18.00 uur
VrijdagVr 8.00 t/m 18.00 uur
ZaterdagZa 7.30 t/m 16.00 uur
ZondagZo t/m
Vandaag
15.6°C
lichte regenbui
Wind: wnw 2 m/sec
donderdag
20°C
vrijdag
19°C