Black Angus Beef

Slagerij Koekman heeft een van de beste rundvleessoorten ter wereld in zijn winkel in Nieuwegein. Dit 'kaviaar onder het rundvlees' noemt hij een ware culinaire traktatie. Dit uit Schotland afkomstige rundvlees is gewild om zijn uitzonderlijke malsheid en sappige zilte smaak.

"Black Angus is niet voor niets het snelst groeiende runderras op de Britse eilanden. Er is een groeiende vraag van consumenten naar kwaliteitsvlees en dit rundvlees is van de hoogste, meest constante kwaliteit", zegt de slager.

Zekerheid is er door de bewaking van de kwaliteit, veiligheid, traditionele veeteelt, gezondheid en dierenwelzijn. Het zijn allemaal belangrijke elementen, die gelden op de gekwalificeerde Schotse boerderijketen. De boerderijen worden elk jaar geïnspecteerd en alleen dan kan de kwalificatie 'Scotch Beef' worden toegekend aan de runderen die zijn geboren en getogen op deze Schotse boerderijen.

"Wie er een keer van heeft geproefd zal ervaren dat al die mooie woorden niet zijn overdreven", zegt Edwin, die inmiddels de eerste stukken heeft mogen aansnijden in zijn slagerij.


Gildenieuws

Openingstijden

MaandagMa t/m
DinsdagDi 8.00 t/m 18.00 uur
WoensdagWo 8.00 t/m 18.00 uur
DonderdagDo 8.00 t/m 18.00 uur
VrijdagVr 8.00 t/m 18.00 uur
ZaterdagZa 7.30 t/m 16.00 uur
ZondagZo t/m
Vandaag
15.6°C
lichte regenbui
Wind: wnw 2 m/sec
donderdag
20°C
vrijdag
19°C